Crevillent destinarà 72.500 € a ajudes per a autònoms i pimes

L’Ajuntament ha aprovat hui per unanimitat en el Ple ordinari del mes d’abril tres tipus d’ajudes dirigides a empresaris i autònoms que realitzen la seua activitat al terme municipal de Crevillent. Segons informa la Regidoria d’Economia Sostenible, el termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 30 de setembre d’aquest mateix any.

La Corporació destinarà 20.000 € a subvencionar despeses en innovació i modernització d’establiments i activitats econòmiques, 22.500 € per al pagament parcial o total del lloguer de locals, i 30.000 € per a subvencions a nous empresaris de la localitat. Pel que la quantia total d’aquestes ajudes, ascendeix a 72.500 €.

Podran optar a l’ajuda per a emprenedors totes les persones, tant físiques com jurídiques, que s’hagen donat d’alta després del 16 de novembre de 2019. Cadascun dels beneficiaris podrà optar a un màxim de 2.000 €.

D’altra banda, podran accedir al pagament parcial o total del lloguer aquells que tinguen una activitat inferior a 3 anys des de la data de l’alta en el Cens de l’Agència Tributària. Cada beneficiari podrà obtindre fins a un màxim de 500 €.

Quant a les ajudes per a despeses d’innovació i modernització, es podran subvencionar despeses d’inversió justificades i realitzades durant l’exercici 2020. Cada beneficiari podrà optar a un màxim de 750 €.

La regidora d’Economia Sostenible, Estefanía Salinas Peral, agraeix als tècnics de l’Agència de Desenvolupament Local tot el treball que han realitzat i que ha permés aprovar les bases d’ajudes municipals a l’abril, cinc mesos abans que l’any anterior.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *